Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
2023 Yılı Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Hizmetli, Şoför ve Elektrik Teknisyeni Nihai Başarı İlanı
29.09.2023

T.C.

YÜKSEKOVA ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ

ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN

İLAN

 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı sınav ilanı gereğince, Yüksekova Merkez ve Mülhakat  adliyeleri için sözleşmeli personel alımlarında, Sözlü sınav sonuçlarına göre sınavı asıl kazanan adayların,

 

  1. İki adet biometrik fotoğraf (Kılık kıyafet yönetmeliğine uygun, son 3 ay içerisinde çekilmiş olacak),
  2. Ek-2’de bulunan Mal Bildirimi Formu,
  3. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Yeniden Hizmete Alınma başlıklı Ek 1 maddesinin 3 üncü fıkrasında yer alan; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince bu durumun tespitine yönelik yazılı beyan, (Ek-6)
  4. E-Devlet üzerinden yapılan başvuru esnasında mezuniyet belgesi sistem üzerinden otomatik olarak gelen adayların mezuniyet belgesinin onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi
  5. Sağlıkla ilgili beyan (Ek-3)
  6. Kimlik fotokopisi,
  7. KPSS sonuç belgesi (Bilgisayar çıktısı)
  8. Kurs belgesi fotokopisi veya transkript veya Bilgisayar sertifikası (Zabıt Katipleri için)
  9. Vukuatlı Nüfus Aile Kayıt Örneği (E-devlet üzerinden alınabilir, tüm aileyi gösterecek şekilde)
  10. Askerlik durumunu gösteren belge (E-devlet üzerinden alınabilir.) Askerlik muaf ise muaf olduğuna ilişkin belge)
  11. Adlî sicil ve arşiv kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir. (Ancak evlilik ve boşanma durumunda, evlilik ve kızlık soyadlarında, ad ve soyadı değişikliği durumunda eski ve yeni ad ve soyadlarında ayrı ayrı gösterir şekilde adli sicil kaydı alınacaktır.)
  12. Hiçbir kurum ve kuruluşa mecburi hizmeti bulunmadığına dair belge, (Ek-1)
  13. Eş durumu dilekçesi (Ek-4) (Bekâr ise de doldurulacak.)
  14. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (Bilgisayardan eksiksiz olarak doldurulacak, fotoğraflar yaptırılacak, toplam 2 suret olacak.) (Ek-5)
  15. Koruma ve Güvenlik Görevlisi Adayları için sağlık bakanlığına bağlı tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu (Raporda: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeli yoktur. Koruma ve Güvenlik Görevlisi Olur şeklinde yazılması ve mutlaka psikiyatr isminin ve imzasının bulunması)

          İstenilen belgelerin Bilgisayar ortamında doldurularak; 13/10/2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Yüksekova Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı Komisyon Müdürlüğüne bizzat teslim edilmesi veya 13/10/2023 tarihinde Başkanlığımızda olacak şekilde Acele Posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

            İlanen tebliği duyurulur. 29/09/2023

“Sınav sonucunun tebliğinden itibaren kanuni bir mazereti olmaksızın 15 gün içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların sözleşmeleri iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların yerleştirme işlemi yapılacaktır. ”

EK  :  

 1-Hiçbir Kurum ve Kuruluşa karşı Mecburi hizmeti bulunmadığına dair dilekçe

 2-Mal Bildirim Formu

 3-Sağlıkla İlgili Beyan

 4-Eş Durumu Dilekçesi 

 5-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu 

 6-Sözleşme Beyanı                                                                                              SORGU EKRANI

TCKN
Ad Soyad
Güvenlik Kodu

Sonuç

Adres

Milli Egemenlik caddesi Yüksekova/HAKKARİ

Telefon

0438 351 34 13

fax: 0438 351 49 00

E-Posta

yuksekovacbsisaretadalet.gov.tr

Adalet Bakanlığı Logosu